Vandaag start ik (Maurice Heijmans) officieel de onderneming ‘Maurice Consulting’. En speciaal voor startende en – kleine ondernemers bied ik de volgende diensten aan:
Peoplemanagement met daarbij aandacht voor persoonlijke – en teamontwikkeling;
Fiscaal-juridische vraagstukken + het verzorgen van aangiften IB | VPB | OB
• ‘Bedrijfseconomische vraagstukken + het verzorgen van financiële administraties (abonnementen)

Lees hier meer over mijn diensten pakket.

Over mij:
Vanaf 2004 t/m 2016 was ik werkzaam bij een hoogwaardig accountantskantoor. Daar begeleidde ik meer dan 100 relaties op fiscaal-juridisch en bedrijfseconomisch gebied. In de periode na 2016 werkte ik o.a. als freelance fiscalist en voltooide ik eveneens diverse intensieve studies op het gebied van persoonlijke – en teamontwikkeling. Dit leidde in september 2020 tot de oprichting van ‘Maurice Dynamics’. Door deze brede achtergrond en ervaring met MKB – vraagstukken kan ‘Maurice Consulting’ u begeleiden op organisatorisch, fiscaal-juridisch – en bedrijfseconomisch terrein. We werken daarbij samen met Maree & Van Uunen Belastingadviseurs, N-XT Accountants & Adviseurs en de Jungian Type Academy.

Ik nodig u graag uit voor een vrijblijvend en persoonlijk (online) gesprek. We analyseren daarbij uw (kern)behoeften en kijken hoe we dit vervolgens in de toekomst ‘handen en voeten kunnen geven’. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten.