people management

De mens centraal

 

Bent u die ondernemer die staat voor persoonlijke – en teamontwikkeling en oog heeft voor de individuele – en teambehoeften en drijfveren van uw medewerkers? En wilt u graag een veilige omgeving creëren waar mensen begrip voor elkaar hebben en open kunnen communiceren?

Categorie-Sport

Het dynamische persoonlijkheids – en teamprofiel geeft u als ondernemer inzichten en handvatten om uw medewerkers beter te begrijpen en te begeleiden. U gaat o.a. ontdekken dat rekening houden met hun aangeboren identiteit, optimaal effect heeft op hun presteren en functioneren. We staan tevens stil bij het persoonlijkheidsprofiel van de ondernemer(s) zelf, zodat ook hier de natuurlijke voorkeuren en het ontwikkelpotentieel zichtbaar wordt.

Testimonium

“Veel persoonlijke ontwikkelingen gaan gepaard met saaie gesprekken of vraag/antwoorden lijstjes. Maurice gaat heel anders te werk. Hij werkt o.a. met bewegingstesten en het lichaam liegt niet. Je kunt de testen niet manipuleren met gewenste antwoorden. Je krijgt met academisch bewezen methodes een betrouwbaarder beeld. Niet alleen voor de persoonlijke ontwikkeling, maar zie ook veel voordelen voor teams en kansen om de juiste personen te kiezen bij bedrijven of afdelingen. Super interessant om dit te mogen ervaren en buiten dat is Maurice een prettig betrouwbare persoon met een enorme drive en passie om toegevoegde waarde te leveren. Hij zal met zijn aanpak heel veel personen en bedrijven gaan helpen!”

Bernd Karstenberg, directeur Life Cycle Vision

Een aantal voorbeelden van knelpunten/problemen die Maurice’ aanpak weet weg te halen:

 

  • Kennis van jouw hersenen en de functie van gevarieerd bewegen
  • Teamontwikkeling en – persoonlijke groei
  • Organisatieverandering
  • Conflicthantering
  • Veranderingsbereidheid
  • Beslissing – anticipatie – communicatie – leerstijlen

  Gratis e-book

  Lees meer over Maurice Consulting

  In dit handige e-book in pdf-formaat vind je meer achtergrond informatie over de methodiek, de toepassingen en diverse voorbeelden

  Contact

  11 + 3 =

  Anna blamanstraat 14
  5122 CP  Rijen
  +31(0)6-53148683
  info@mauriceconsulting.nl